7 september 2024
11:00

IFK Rättvik FK

Referat: Siljansnäs IF - IFK Rättvik FK

Andra hemmamatchen i rad skulle visa sig bli en jämn historia. Efter det första mötet mot Rättvik, som slutade 8-0 till Siljansnäs, fanns det förhoppningar om att detta skulle bli en lätt seger. Rättvik kom till Hallevi med en helt ny energi och med en fenomenal speluppfattning. Efter första perioden stod resultatet 2-1 till hemmalaget, vilket speglade matchbilden relativt väl. Andra perioden blev ett ställningskrig utan mål och matchen hade lika gärna kunna skriva ett slutresultat till just 2-1. Emellertid vaknade Siljansnäs till i den sista perioden och fick in först 3-1 och sedan 4-1 på kort tid. Där och då gick luften ur Rättvik som ändå stod för ett imponerande motstånd. Slutsiffrorna skrevs till 5-1 i en av de jämnare matcherna för säsongen.